DISCLAIMER: This event will be held either in Spanish or Catalan.

El proper 31 de maig de 2017 el club ETSEIB Alumni, conjuntament amb el club d’emprenedors UPC FoundersLab, durem a terme la jornada L’emprenedoria de l’enginyer: de l’empresa industrial a les startups.

La jornada consistirà en una taula rodona amb ponents de renom, tots ells enginyers industrials i emprenedors. Cada ponent explicarà la seva experiència i debatrà sobre l’actual ecosistema emprenedor i la cabuda d’un enginyer industrial en aquest.

El panell de ponents estarà format per:

Pau Molinas: Enginyer industrial per l’ETSEIB i màster en Direcció d’Operacions i Direcció Industrial a EADA Business School Barcelona. Amb una llarga trajectòria professional a HP, actualment és COO i soci de Exipple Studio, una startup especialitzada en reconeixement d’objectes, comportament humà i User Experience, mitjançant el Computer Vision i la Intel·ligència Artificial.

Jordi Altimira: Enginyer industrial per l’ETSEIB i MBA per l’IESE. Actualment és soci principal de Lánzame Capital, una plataforma d’inversors en startups. Ha invertit en diverses startups i és un expert de l’ecosistema emprenedor.

Jaime Farrés: Enginyer Industrial per l’ETSEIB, amb experiència com a consultor a McKinsey & Company. Actualment és COO i Co-fundador de l’app 21 Buttons, una xarxa social relacionada amb el món de la moda. 21 Buttons s’està convertint en la xarxa social de referència per a totes aquelles persones amb passió per a la moda. En concret, aquesta app ja està a Espanya i Itàlia amb quasi 2 milions d’usuaris.

Horari:

19:00  –> Arribada

– 19:15  –> Iinici presentacions ponents

– 20:00  –> Taula rodona

– 21:00  –> Pica pica + Networking

La jornada tindrà lloc a l’Aula Capella de l’ETSEIB. 

Direcció: Avinguda Diagonal, 647, 08028 Barcelona

Si esteu interessats a assistir podeu inscriure-us omplint aquest formulari.

Us hi esperem a tots!